Dil:
Para birimi:
Lowime Mavi Sparkly Mermaid gece elbisesi Kadınlar Için Arapça Düğün Parti Elbiseler Püskül Kristal Balo Elbise Uzun Ünlü Elbiseleri
(0 Yorumlar)
₺7 844.03 ₺3 843.51
Kullanılabilirlik:Stokta var
Sku: a6415

Bay Zhu Düğün ve Etkinlik Elbiseleri A. Ş. ' ye Hoş Geldiniz., Ltd

Biz Çin'de profesyonel bir gelinlik üretim fabrikasıyız.Yaklaşık 10 yıldır düğün ve moda elbiseleri imalatı ve ihracatı yapmaktayız.Stiller de dahil olmak üzere çok çeşitli elbiseler üretebiliriz.

Fabrikamız Özelliği:

1.Mükemmel kalite-üstün kumaş, özel işçilik, doğru ölçüm ve eksiksiz kalite kontrol sistemi.

2.Rekabetçi fiyat-daha fazla miktar, daha fazla indirim.

3.Hızlı teslimat-sipariş verildikten sonra 10-15 gün içinde sevkiyat.

4.Yüksek kalite-Farklı elbiselere göre kumaşları seçin .

Bize resim göndermek isterseniz, resim elbisesine özel de yapabiliriz, toptan satış da sıcak karşılanır, lütfen daha fazla bilgi için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin:)

Lütfen Hatırlatma: sipariş sadece bir parça içindir dress.It şapka, tül eldiven, peçe, Kombinezon, Ceket / Şal / Şal vb. Gibi aksesuarlarla birlikte gelmeyecektir.Brezilya'ya gönderirseniz, lütfen mesaj kutusundaki CPF alıcısını bize bildirin, onsuz elbiseyi gönderemeyiz, anlayışınız için teşekkürler.

Ismarlama Hizmet Ismarlama bir boyut sipariş etmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki formatı tamamlayın ve sipariş verdiğinizde bize teklif verin.Teşekkürler! 1. Göğüs: Cm / inç 2. Bel: Cm / inç3. Kalçalar: Cm / inç 4. Topuk ile Zemine Oyuk: Cm / inç 5. Doğal Yükseklik: Cm / inç 6. Elbise Rengi (Lütfen bir Renk seçin.renk Grafiğimizden): Renk NO. #7. Aşınma Tarihi: 8.Diğer Gereksinimler:

Not: Fotoğraf çekimi, ekran veya renk sıcaklığı vb.Sırasında aydınlatma nedeniyle fotoğrafın renk açısından gerçek öğeden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

Bilgisayar ekranları, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.

hakkımızda

Bay Zhu Düğün ve Etkinlik Elbiseleri A. Ş. ' ye Hoş Geldiniz., ltd.Biz bir fabrika doğrudan Adasuukab.com.tr mağaza uzmanlaşmış Düğün ve Olaylar, Giyim, Ayakkabı ve Aksesuarları ve diğer yaygın aralıkları moda ürünleri.

Çin'in önde gelen elbise ve gelinlik tasarımcısı şirketlerinden biri olarak, kendi profesyonel tasarımcılarımız var ve mağazamızda listelenen ürünlerin %90'ından fazlasını tasarladık.Kendi profesyonel fotoğrafçılarımız ve modellerimiz var ve %100 gerçek ürün fotoğrafları sunmakta ısrar ediyoruz.

Müşterilere her zaman rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz.Ürünlerimizin çoğu sıkı kalite kontrol süreci ile el yapımıdır.Özelleştirilmiş elbiseler ve gelinliklerde de çok güçlüyüz.

Ayrıca müşteri hizmetlerimize de büyük önem veriyoruz ve mağazamızda harika bir alışveriş deneyimi yaşamanızı diliyoruz.

Ödeme Yöntemi

Tam ödeme, siparişinizi verdikten sonraki 3 gün içinde yapılmalıdır

(1) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.

(2) Bu ek masrafların teklif vermeden/satın almadan önce ne olacağını belirlemek için lütfen ülke gümrük idarenize danışın.

Nakliye

* Doğru teslimat adresini ve telefonunu verdiğinizden emin olun .Tüm öğeler sadece sizin tarafınızdan sağlanan gönderim adresine gönderilecektir.

* Lütfen istediğiniz nakliye hizmetinden birini seçin:

(1).HongKong Post Hava Parsel (Ücretsiz kargo worldwide) (az 2 KG) yaklaşık 10-30 iş günü gelmesi veya daha fazla tatil sezonunda, takip numarası sağlamak. (Ancak biraz daha uzun süre, ürünleri beklemek için yeterli sabrınız olması gerekir, hatta nadiren kaybolur).

(2).Ems'yi seçebilirsiniz (10'dan fazla ürün ücretsiz olacaktır), yaklaşık 5-12 iş günü sürecektir (çok iyi sevkiyat yolu, sizin için tavsiye)

(3).Ekspres DHL, UPS, ekstra Nakliye seçebilirsiniz costs.It yaklaşık 2-7 iş günü sürer.

iade politikası

Her zaman olduğu gibi, bir sorun varsa veya öğe tatmin edici değilse, hızlı ve tatmin edici bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Sipariş vermeye karar vermeden önce lütfen siparişinizi (doğru boyut, renk, stil) dikkatlice onaylayın.Tüm siparişler sipariş onayınıza göre işlenir ve tüm müşterileri memnun etmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.Sadece kaliteli ürünlerin teslim edileceğini garanti edebiliriz.Web sitemize verilen tüm siparişler her koşulda politikaya uygun olmalıdır.

1. Geri dönüş

--Öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde iade için lütfen bizimle iletişime geçin.O zaman yaşadığınız sorunlar hakkında bizimle görüşebilirsiniz. zamanın %90'ı, geri bir şey göndermek zorunda kalmadan teknik destek vererek sorunu çözebiliyoruz.

-- İade edilen ürün, size gönderildiği, değiştirilmediği ve giyilmediği için mükemmel durumda olmalıdır.Herhangi bir toz, kirli nokta, değişiklik vb. Varsa, geri ödeme teklif etmeyeceğiz.Elbiseler için, stok ücreti olarak toplam sipariş tutarının %30'unu da ödemeniz gerekir.

-- Elbisenizde ücretsiz onarım sunuyoruz!Ancak geri gönderilecek posta ücreti ve size yeniden gönderim bedeli her ikisi de hesabınızda olacaktır.

--İade talebi kabul edildikten sonra öğenin veya elbiselerin 14 gün içinde bize iade edilmesi gerekmektedir.

-- İade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

2. Değiş tokuş

Borsalara yalnızca arızalı, yanlış sevk edilen veya aldıktan sonra hasar gören ürünler için izin verilir.Tüm öğeler sadece eşit fiyat değişimi için değiştirilebilir, lütfen iadeleriniz alındıktan sonra değiştirmeleri yapacağımızı unutmayın.

3. Boyutlandırma veya Uydurma Sorunları

Tüm elbiselerimiz elle dikilmiş ve özel olarak dikilmiş olduğundan, bitmiş elbise belirtilenin her iki yönünde yaklaşık bir (1) inç değişebilir measurements.To elbisenizin hala size mükemmel bir şekilde uyacağından emin olun, terzilerimiz tüm elbiselerimizi dikişlerde ek kumaşla yarattı, böylece küçük kolayca yapılabilecek boyut değişiklikleri.Yani, elbisenin tam olarak uymadığını fark ederseniz, önce daha kolay ve daha rahat olan ayarlama için yerel terziye dönebilirsiniz.

Teknik Özellikler

  • Dekorasyon
    Boncuk işi, KRİSTAL, Payetli, püskül
  • Model Numarası
    GÖMD12271541
  • Malzeme
    Polyester
  • Öğe Türü
    Gece elbiseleri
  • Gerçek Görüntüler
    No
  • Elbiseler Uzunluğu
    Taban Uzunluğu
  • Desen Türü
    Diğerleri
  • Yaş hedefli
    Tüm yaş
  • Bel ölçüsü
    Doğal Faktörler
  • CN
    Jiangsu
  • Kol Uzunluğu (cm)
    Kolsuz
  • Tarz
    Modern Tarz
  • Kol Stili
    Kolsuz
  • Boyun çizgisi
    O-Boyun
  • Kaynak
    Anakara Çin
  • Tren
    Süpürme Treni
  • Moda Öğesi
    Boncuk
  • Kumaş Türü
    Tül
  • Neden
    Resmi Akşam
  • Dahili Sütyen
    Evet
  • Siluet
    Trompet / Deniz Kızı
  • Marka Adı
    Düşük zaman
0
Dayalı 0 Yorumlar
İncelemelere bakın:

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler
Indirim
LORIE Seksi Mermaid balo kıyafetleri Saten Spagetti Sapanlar Bacak Bölünmüş Sparkly Sequins Akşam Elbise Vestido De Noche Parti Törenlerinde
₺2 644.05 ₺1 745.11

elbiselerimizle ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. birinci sınıf gelinlik üretiminde uzmanlaşmış bir üretici olarak. gelinliklerin önlükleri yüksek kalitede seçilmiştir fabric.it detaylara özen ve özen gösterilerek hazırlanmış ve moda

Indirim
Glitter Sparkle Altın Kısa Puf Kollu Mini balo kıyafetleri Sevgiliye Zarif 2023 Akşam Parti Elbise Kokteyl Elbisesi
₺3 243.60 ₺1 881.39

elbiseyi özel olarak dikmeniz gerekiyorsa, lütfen bize aşağıdaki ölçümleri sunun, elbisenin size çok iyi uyacağından emin olun .teşekkürler 1.göğüs = _ _ _ cm / inç 2.bel = _ _ _ cm / inç 3.kalça = _ _ _ cm / inç 4.ayakkabı

Sıcak
Özel Elbise
₺8 283.59

mağazamıza hoşgeldiniz bridelee 1. fiyat sadece elbise içindir, eldiven, ceket, peçe ve etek gibi aksesuarlar dahil değildir. 2. biz standart boyut veya özel yapılmış boyut yapmak, fiyat aynı, özel yapılmış seçerseniz lütfen bize ölçümlerinizi

Indirim
Pastrol Aplikler Spagetti Sapanlar Gelin Elbise Bohemian Derin V Yaka A-line gelinlik Plaj Vestidos De Novia
₺6 125.39 ₺3 062.70

dmdrs shop1102149345 mağazasına hoş geldiniz sıcak ipuçları: 1: elbise sipariş üzerine yapılır.üretim ve nakliye için daha fazla zaman bırakmak için müşterilerin en az 2 ay önce sipariş vermelerini öneririz. 2.nakliye süresi seçtiğiniz

Indirim
Uzun Bir Omuz Fildişi Krep Abiye Tüylü فساتين السهرة Kılıf Kat Uzunluk Balo Elbise Robe de soirée Kadınlar için
₺5 681.57 ₺3 579.47

artı boyutu elbiseler boyut tablosu rehber mükemmel oturan bir elbise mükemmel ölçülerle başlar.ölçüye göre yapılmış bir elbise sipariş etmeden önce dhgate.com, doğru bir şekilde ölçmenize yardımcı olabilecek profesyonel bir yerel terzi

Indirim
Spagetti Şeritler Mermaid İnce Dantel Aplikler düğün elbisesi Backless Özel gelinlikler Resmi Uzun Bahçe Vestidos De Evlilik
₺3 966.08 ₺3 371.17

boyut tablosu elbise boyut tablosu artı boyutu elbiseler boyut tablosu nasıl ölçülür 1.modelin ölçümleri 2.ölçüm kılavuzu mükemmel oturan bir elbise mükemmel ölçümlerle başlar.sipariş vermeden önce ölçüye göre

Indirim
Eightale Resmi kadın Abiye Arapça Bir Omuz Dubai Saten Kat Uzunluk A-Line Parti Balo Abiye robe de soirée
₺2 609.61 ₺1 513.67

mağazamıza hoşgeldiniz lütfen dikkat edin: 1.boyut ve renk elbise için çok önemlidir, bu yüzden rengi ve boyutu seçtiğinizde, lütfen kartelamız ve boyut grafiğimiz olarak seçim yapın, çünkü boyut ülkenizden biraz farklı olabilir. 2.özel

Indirim
Seksi Yan Bölünmüş Parti Elbise Kristal Tasarım balo kıyafetleri Arapça gece elbisesi Yumuşak Saten İpek Robe De Soirée De Mariage Özelleştirmek
₺2 842.36 ₺2 415.94

1. boyut ve renk elbise için çok önemlidir, bu nedenle rengi ve boyutu seçtiğinizde, lütfen boyut resmine göre, çünkü boyut ülkenizden farklı olabilir. 2. bir ölçü elbisesi yapmak istiyorsanız, detaylı bedeniniz hakkında bize bir mesaj bırakın .göğüs=,

Indirim
Roycebridal Dantel Boho Mermaid Gelinlik Pelerin kollu 2024 Vestidos Vintage Plaj gelinlikler Custom Made
₺4 142.35 ₺2 775.33

mağazamıza hoşgeldiniz, ekibimiz örnek elbiseyi ölçümlerinize uyacak şekilde uyarlayabilir.siparişi göndermek için lütfen vücut ölçülerinize yakın bir beden seçin.özel boyut veya renge ihtiyacınız varsa, elbisenizin özel olmasını istediğinizi bize

Indirim
Müslüman Fildişi Yüksek Yaka A-line Gelinlik 2024 Yeni Tasarım Saten Tam Dökümlü Plise Gelin Kıyafeti Kat Uzunluk robe de mariée
₺3 855.91 ₺1 773.63

bize açıklama abd, ar-ge, tasarım ve tasarım alanlarında sağlam bir güce sahip endüstriyel ve ticaret entegre bir şirkettir. customized.us üst düzey gelinlik kumaşına ve gelinliklere odaklanmıştır .kumaş maliyetler ve üretim ile iyi kontrol edilebildiğinden,

Indirim
Pembe Güney Afrika balo kıyafetleri Kılıf Kadife Boncuklu Kısa Mini Siyah Kızlar Nijerya Robe De Soiree Abiye Elbise
₺2 798.29 ₺2 378.54

neden bizi seçmelisiniz?10 yılı aşkın bir süredir düğün ve moda elbiseleri imalatı ve ihracatı yapmaktayız.stil, david bridals tarzı airecollection vb.dahil olmak üzere çok çeşitli gelinlikler yapabiliriz.fabrikamız özelliği: 1. mükemmel kalite-üstün

Indirim
Romantik Bir çizgi yüksek boyun kolsuz tül aplike gelin özel düğün elbisesi plaj romantik düğün Vestidos de novia
₺4 303.25 ₺2 194.68

lingda resmi mağazasına hoş geldiniz.elbiselerimizle ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz. birinci sınıf gelinlik üretiminde uzmanlaşmış bir üretici olarak. gelinliklerin önlükleri yüksek kalitede seçilmiştir fabric.it özenle hazırlanmış

Indirim
SONDR V Yaka Custom Made Kısa Kollu A-Line Fildişi Saten Gelinlik Japonya Kore Gelinler Törenlerinde Kadınlar için gelin elbiseleri
₺3 503.37 ₺1 751.59

cameos gelin mağazasına hoş geldiniz özel ürünler seçerseniz, lütfen bize boyut parametrelerinizi verin.(aşağıdaki şekilde gösterildiği gibi) 1.tam büstü = _ _ _ cm / inç. 2.bel = _ _ _ cm / inç. 3.kalça çevresi

Indirim
Afrika Kristaller Mermaid Gelinlik Spagetti Sapanlar Kapalı Omuz Uzun Artı Boyutu gelinlikler Kabarık Tül Etek Vestidos
₺4 406.76 ₺3 745.74

gümrük ve ithalat vergileri siparişlerin ülkenizdeki gümrükleri temizlemesi gerekebilir. lütfen siparişinizin ek ithalat vergileri, vergiler veya gümrükle ilgili diğer ücretlere tabi olup olmayacağını kontrol edin. i̇thalat vergileri,

Indirim
Kadın kadın Kadın Akşam Elbise Bayanlar Elbiseler Özel Günler için Zarif Abiye Balo elbisesi Resmi Uzun Lüks Kokteyl Yeni
₺3 378.58 ₺2 365.02

lütfen dikkat edin biz ücretsiz özelleştirme hizmetleri sunan bir elbise fabrikasıyız.elbiseyi sizin için daha uygun hale getirecek özelleştirme için ayrıntılı boyut verileri sağlamanızı öneririz.boyut özelleştirmesini seçmek, renkleri özelleştirmek,

Indirim
Koyu Kırmızı balo kıyafetleri Kadınlar İçin Straplez Tül Ruffles Tren hamile elbisesi Resmi Parti Kıyafeti Bebek Duş için
₺3 569.47 ₺2 855.50

boyut tablosu elbiselerimiz özel olarak üretildiğinden, bize aşağıdaki boyutları sağlayabilirseniz daha iyi olacaktır: 1.göğüs = _ _ _ inç veya cm 2.bel = _ _ _ inç veya cm 3.kalçalar = _ _ _ inç veya cm 4.ayakkabı

Indirim
Yeni Afrika Artı Boyutu Mermaid Gelinlik Jewel Boyun Dantel Aplikler Boncuk Uzun Kollu Peplum Sweep Tren Dubai Gelin
₺4 406.76 ₺3 745.74

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ boyut çi̇zelgeleri̇ elbise boyut tablosu artı boyutu elbiseler boyut tablosu ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ nasıl

Indirim
Zarif Beyaz Mermaid gelinlik modelleri Straplez Yarık Kristal Flama Uzun Hizmetçi Onur Kadınlar İçin Düğün Parti Elbise
₺2 622.02 ₺1 651.79

model gösteriliyor boyut tablosu standart boyut uygun değilse lütfen özelleştir düğmesini seçin, teşekkürler renk kartelası mükemmel oturan bir elbise mükemmel ölçülerle başlar.ölçüye göre yapılmış bir elbise sipariş

Indirim
JEHETH Klasik Şifon Gelinlik Kadınlar İçin 2023 Gelin Kolsuz Sevgiliye gelin kıyafeti Artı Boyutu A-Line vestidos de novia
₺4 538.96 ₺2 042.48

25.5 cm, kalça : 35.75 inç 32,5 cm, bel us2 boyutu: büstü: kat: 58 inç içi boş.us4 boyutu : büstü: 33.5 inç, bel: 26,5 cm, kalça: 36.75 inç, zemin: 58 inç içi boş.us6 boyutu : büstü: 34,5 cm, bel: 27.5 inç, kalça: 37.75 inç, zemin: 59 inç içi boş.28,5

Bizi takip et

En son haberler için lütfen abone olun

Haber Bültenine Kaydolun

40.000'den fazla aboneye katılın ve her Cumartesi yeni bir indirim kuponu alın.

Uygulamayı indir

Uygulamayı kullanarak ekstra indirim alın