Dil:
Para birimi:
Akrilik Şablonlar Kesme Tahtası İçin Akrilik Şablon Kılavuzu Aracı Şeffaf DIY Kolu Şablonları Ağaç İşleme Malzemeleri Yönlendirici
(0 Yorumlar)
₺451.04 ₺225.52
Kullanılabilirlik:Stokta var
Sku: a92966

Akrilik şablonlarımızı kullanarak karmaşık ahşap işleme tasarımlarını kolaylıkla oluşturun!Dayanıklılık için üstün malzemeden üretilen şablonlarımız, doğru işaretleme ve kesme sağlar.Kullanışlı tutamaklar kolay manevra kabiliyeti sağlarken, yönlendirici ucun kesicisi malzemenin yüksekliği için yeterince uzundur.Ahşap işleme şablonlarımızla yaratıcılığınızı ortaya çıkarın ve kendi zanaatınızı yapın.

Belirleme:

Ürün Adı: Kesme Tahtası Şablonu

Ürün Malzemesi: Akrilik

Ürün Boyutu: 40.6*15.6 cm/15.98*6.14 in (yaklaşık.)

Ürün Kalınlığı: 4mm (yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 takım * Kesme Tahtası Şablonu

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı olabilir, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir hata olabilir.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Üstün Malzeme: Kesme tahtası şablonu, kolayca deforme olmamasını veya kırılmamasını sağlayan sağlam ve güvenilir akrilik malzemeden yapılmıştır.Dayanıklılığı ve stabilitesi ile günlük kullanım için ideal bir mutfak aletidir.

2.Verimli Kesim: Geliştirin Precision.By şeffaf kesme tahtası şablonumuzu kullanarak, tahta kenarlarını ve ayrıntılarını net bir şekilde görebilir, bu da daha hassas işaretleme ve kesme ile sonuçlanır.Bu doğru şablon size zaman ve emek tasarrufu sağlayarak kesim görevlerinizi daha verimli ve daha az stresli hale getirir.

3.Çoklu Kullanımlar: Kesme tahtası oyununuzu bu şablondaki tutamaklarla yükseltin, fonksiyonel sanat tepsilerinin dakikalar içinde kolay ve doğru şekillendirilmesini sağlar.Yeniden kullanılabilir ve karmaşık olmayan tasarımı ile her boyutta veya şekilde çarpıcı sonuçlar yaratın.

4.Kullanımı Kolay: Bu kullanıcı dostu şablonla kesme tahtanızda doğru şekiller oluşturun.Çift taraflı bant veya sıcak tutkal kullanarak malzemenize takın ve uygun gömme trim ucunu takın.Kesicinin malzemenin yüksekliği için yeterince uzun olduğundan emin olun, yatakları akrilik şablonla hizalayın ve zahmetsizce kesmeye başlayın.

5.İyi hediye: DIY seven arkadaşlarınıza kesme tahtası şablonumuzla kendi zanaatlarını yapmanın düşünceli ve yaratıcı bir yolunu hediye edin.Onlara bu mükemmel hediyeyi sunarak sevginizi ve özeninizi gösterin, ister doğum günü, ister festival olsun, ister sırf.Eşsiz el sanatları yapma eğlencesini paylaşarak neşe ve mutluluk getirin.

Teknik Özellikler

  • Kaynak
    Anakara Çin
0
Dayalı 0 Yorumlar
İncelemelere bakın:

Yorum ekle

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Zorunlu alanlar işaretlenir *

Genel derecelendirmeler
Sıcak
Orijinal ADDA AD2005LX-K70 5V 2006 2cm hassas aletler fan soğutma ekipmanları üfleyici
₺142.39

toptan eşya fiyatları daha uygun 2 tel kırmızı pozitif sınıf siyah negatif hacim: 2 cm * 2 cm tckness 1 cm adda derneği i̇çi̇n orijinal 2cmhipro rulmanfan çerçeve 20mm * 20mm * 6mm tck modeli: ad2005lx-k70 parametreler:

Indirim
1 takım Pusula Çekirdek Kalemtıraş Kalem Kurşun Kırtasiye Çizim Aracı Okul Ev
₺52.03 ₺36.48

özellikler renk: gösterildiği gibi. boyut: 3,7 x 2 x 0,5 cm. malzeme: siyah kurşun. 2 mm çapında, 25 mm uzunluğunda. tüm standart çizim pusulalarına uyar. uygun saklama ve taşıma için plastik tüplerde paketlenmiştir. parmak

Indirim
2X Yeşil Plastik Daireler Kareler Altıgenler Geometrik Şablon Cetvel 0-20Cm
₺108.13 ₺79.99

2x yeşil plastik daireler kareler altıgenler geometrik şablon cetvel 0-20cm eğitim kırtasiye çizim ölçüm şablonu cetveller, plastik malzeme. çok şekilli geometrik şablon ile tasarlanmıştır. bu cetvel 18 cm'ye kadar ölçer, her ölçekte

Bizi takip et

En son haberler için lütfen abone olun

Haber Bültenine Kaydolun

40.000'den fazla aboneye katılın ve her Cumartesi yeni bir indirim kuponu alın.

Uygulamayı indir

Uygulamayı kullanarak ekstra indirim alın